Over van der Aa

Meer dan 20 jaar ervaring.

Jan en Bianca van der Aa hebben meer dan 20 jaar ervaring in gevelreiniging en dakreiniging. Ondertussen specialiseerden ze zich ook in dakrenovaties omdat asbestdaken niet meer gereinigd mogen worden.

De focus ligt op kwaliteit en ze gebruiken dan ook enkel exclusieve en duurzame producten. Ondertussen groeide van der Aa uit tot een bekend bedrijf in hun sector. Samen met de klant zoeken Jan en Bianca steeds naar de beste oplossing.

Dakrenovatie

 1. Verwijderen van dakpannen: alle soorten dakpannen én asbestleien worden op een veilige manier van het dak verwijderd.
 2. Dakrenovatie: plaatsen van het nieuwe dak, met of zonder onderdak én meestal met behoud van de draagstructuur. Het plaatsen van isolatie is ook mogelijk.

Dakreiniging

 1. Dakreiniging: het reinigen van alle soorten daken met koud of kokend water.
 2. Ontmossen: na de dakreiniging ontmossen we het dak met een milieuvriendelijk product om de resterende kiemen van het mos volledig te doden.
 3. Lakken of hydrofuge: het lakken gebeurt gelijkmatig in twee lagen met een airless toestel. De hydrofuge maakt het dak waterafstotend en beschermt de pannen tegen erosie.

Gevelreiniging

 1. Zachte gevelreiniging: met kokend water, onder zachte druk en met duurzame producten van hoge kwaliteit behandelen we uw gevel met een speciale techniek zonder de zachte ondergrond te beschadigen.
 2. Ontmossen: na de gevelreiniging ontmossen we de gevel met een milieuvriendelijk product om de resterende kiemen en sporen van het mos te doden.
 3. Hydrofuge: de gevel wordt waterafstotend gemaakt met een kwalitatief en duurzaam product om toekomstige mosvorming te vermijden.

We werken steeds met:

 • Producten van uitzonderlijke kwaliteit
 • Milieuvriendelijke producten
 • Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding
 • Gratis en vrijblijvende prijsofferte
 • Correcte afspraken

Een vrijblijvende offerte?

We denken graag met u mee, voor elk project!
Neem gerust contact met ons op.