Over ons

Door de jarenlange ervaring in de gevelbepleistering is ons de noodzaak opgevallen om een techniek te ontwikkelen om zulke zachte ondergrond op een verantwoorde manier te reinigen met zo weinig mogelijk beschadiging. Vandaar de term zachte gevelreiniging.

Illustratie 1 Over ons

Het viel ons eveneens op dat het zeer belangrijk is om een minerale pleister te behandelen om de ondergrond water- en vuilafstotend te maken. Hiervoor hebben we een systeem op punt gezet om zeer snel te kunnen werken. Nutteloos werk (kost), zoals afplakken en plaatsen van stellingen, is hierdoor overbodig geworden. Wij hebben daarom bewust gekozen om niet aan dumpingprijzen te werken, maar een kwalitatief zéér duurzaam en exclusief product te gebruiken aan de gangbare minimumprijzen.
Dit systeem kan toegepast worden op gereinigde of nieuwe ondergronden.

Uiteraard is ontmossen méér dan gevelbepleistering alléén.
Zodoende zijn we na enkele jaren ook gestart met het ontmossen en lakken van daken en is ons bedrijf van een éénmanszaak uitgegroeid tot een bedrijf dat een vrij grote bekendheid geniet in onze sector.

Illustratie 2 Over ons

Alles wat we doen, willen we steeds toetsen aan de oorspronkelijke waarden die ik, Jan van der Aa, vooropgesteld heb vanaf het moment dat ik begon als zelfstandige, met name:

  • Producten van uitzonderlijke kwaliteit
  • Milieuvriendelijke producten
  • Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Gratis en vrijblijvende prijsofferte
  • Correcte afspraken
Illustratie 1 Over ons Illustratie 2 Over ons