Gevelreiniging

Het is belangrijk om de gevels van uw woning of pand af en toe te laten reinigen. Gevels zorgen immers voor een belangrijke bescherming tegen de verschillende weersomstandigheden. Uw gevels worden ongemerkt vuil en dit zorgt voor een slechte uitstraling. Wanneer uw gevels goed worden onderhouden, voorkomt u schade en slijtage, zijn uw gevels beschermd tegen vocht én is een renovatie minder snel nodig. Gevelreiniging verlengt de levensduur van gevels en geeft uw woonst of pand weer een mooie uitstraling.

van der Aa bv werkt voor uw gevelreiniging in drie verschillende fases.

Fase 1

De gevelreiniging

Met kokend water, onder relatief lage druk en met duurzame producten van hoge kwaliteit behandelen we uw gevel met een speciale techniek zonder de zachte ondergrond te beschadigen.

Wist u dat:
  • Kokend water meer reinigingskracht heeft dan koud water waardoor er minder druk gebruikt kan worden tijdens de gevelreiniging? Hierdoor treedt er minder beschadiging van de ondergrond op.
  • De vervuiling op gevels voor 95% uit algen bestaat die door het kokende water week worden met het beste resultaat als gevolg?

Realisaties

Fase 2

Ontmossen

Na de gevelreiniging ontmossen we de gevel met een milieuvriendelijk product om de resterende kiemen en sporen van het mos te doden. Doet u dit niet, dan keren de algen en het mos snel terug op uw gevels.

Realisaties

Fase 3

Hydrofuge

Na de gevelreiniging is het belangrijk om de gevel waterafstotend te maken met een kwalitatief en duurzaam product om toekomstige mosvorming te vermijden.

Wist u dat:
  • Hydrofuge ook kan toegepast worden op ondergronden als bleke gevelsteen, minerale gevelbepleistering of recuperatiesteen?
  • We uw gevel ook plaatselijk kunnen zandstralen indien nodig?

Een vrijblijvende offerte?

We denken graag met u mee, voor elk project!
Neem gerust contact met ons op.