Dakrenovatie

Asbesthoudende ondergronden mogen niet meer gereinigd worden en Vlaanderen moet asbestvrij zijn tegen 2040. Daarom werd van der Aa bv ook specialist in dakrenovaties, naast gevelreiniging en dakreiniging.

Een dakrenovatie is nodig om waterschade te vermijden, instortingsgevaar te voorkomen en om de dakbedekking langer te laten meegaan. Kies bij schade aan uw dak meteen voor een herstelling of een dakrenovatie om grotere problemen te voorkomen.

van der Aa bv werkt voor uw dakrenovatie in twee fases.

Fase 1

Verwijderen van de bestaande dakpannen of asbestleien

Alle soorten dakpannen én asbestleien worden op een veilige manier van het dak verwijderd door onze geschoolde vakmannen. Wij beschikken over het beste materiaal om op de veiligste en de meest kwalitatieve manier te kunnen werken. Asbestleien worden tijdens een dakrenovatie op de meest veilige manier verwijderd waardoor uw leefomgeving zich geen zorgen moet maken voor 'besmetting'.

Realisaties

Fase 2

De dakrenovatie

Na het verwijderen van de bestaande dakpannen plaatsen we een nieuwe dakbedekking, met of zonder onderdak en meestal met behoud van de draagstructuur. We houden steeds rekening met de bestaande situatie zoals de stevigheid van de bestaande structuur en de hellingsgraad van het dak. Het plaatsen van isolatie is ook mogelijk.

Bijkomende werken: algemene dakwerken, zinkwerken, plaatsen van dakramen, kleine herstellingen, geïsoleerde staalplaten (meestal voor bijbouw of stallen).

Realisaties

Een vrijblijvende offerte?

We denken graag met u mee, voor elk project!
Neem gerust contact met ons op.